Einde van het jaar: Paddenstoelen en diverse seizoensgroenten

De herfst van 2023 is in volle gang en de bladeren vallen weer volop van de bomen. Dit wil zeggen dat ook het gebruik van AGF weer gaat veranderen van zomer- naar herfst-/wintergroenten. Ook deze winter hebben wij weer een hele diverse voorraad aan verschillende winterse groenten en fruit! Zoals verschillende koolsoorten, prei, spinazie, spruitjes, pompoen, grapefruit en witlof.

Daarnaast mogen we niet de ‘vergeten groenten’ overslaan, deze worden zoals de naam al zegt vaak vergeten. Dit echter zonder goede reden, aangezien deze groenten zeer veelzijdig te gebruiken zijn en ook nog eens heerlijk smaken! Bij Paul Wijnen AGF hebben we deze groenten voor u onbewerkt op voorraad, maar onder andere ook in onze heerlijke Vergeten Groentenmix!

Tevens vallen er ook nog verschillende paddenstoelen te benoemen. Paddenstoelen kunnen in uw horecazaak waarschijnlijk niet ontbreken, door hun eindeloze mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een overheerlijke champignonsoep, paddenstoelentaart, stoofpot, ragout of een heerlijke truffelrisotto met paddenstoelen. Deze categorie van onze voorraad kunnen wij zowel onbewerkt als bewerkt aan u uitleveren. In de snijkeuken bereiden wij dagelijks verse gesneden paddenstoelmixen en onze orderpickers staan klaar om de beste ongesneden producten voor u te selecteren!

Vragen over ons assortiment? U kunt altijd bij ons informeren naar de voorraad en/of mogelijkheden van een specifiek soort.

Scroll naar boven