Geschiedenis

Jong geleerd is oud gedaan

Als menneke van 12 begon Paul als hulp bij een groenteboer op de Valkenswaardse weekmarkt. Laden, lossen, wassen, snijden, inpakken, verkopen van groenten door weer en wind, dit alles altijd met plezier. Gekneed voor het vak trok hij op 23 december 1985 de stoute schoenen aan en begon voor zichzelf met venten langs de deur. De eerste lange werkdag voor zichzelf was een feit en hij sloot deze af met een omzet van maar liefst 127,30 gulden! Paul had al snel in de gaten dat ie naast goeie zin en goeie producten ook een goeie wagen nodig had. Dus toog hij naar Rijkers in de Hazestraat en kocht zijn eerste Mercedes Sprinter.


In 1986 maakte Paul de stap naar een eerste winkel met personeel in Maarheeze en al snel volgde een tweede winkel in Valkenswaard. Ook greep hij de kans om een plaats te krijgen op de weekmarkt van Valkenswaard. Op deze locaties heeft Paul 10 jaren veel plezier meegemaakt. Vanuit deze vestigingen kreeg Paul ook steeds meer vragen vanuit de horeca. Zijn winkel in Maarheeze was inmiddels zijn thuisbasis geworden met een vloeroppervlak van maar liefst 200m2 en geheel ingericht op koken. Hierdoor kwam hij steeds meer in zijn element met de vragen vanuit de horeca en besloot hij zich alleen nog maar te richten op deze doelgroep. Om zich zo goed mogelijk in zijn klanten te kunnen verplaatsen volgde hij de koksopleiding bij het SVH.

Paul verhuisde naar het huidige pand in Westerhoven van waaruit hij tot op de dag van vandaag iedere ochtend aanwezig is vanaf een uur of 4 om samen met zijn huidige team de optimale service en kwaliteit te waarborgen die zijn klanten van hem gewend zijn.

Scroll naar boven