Assortiment

Wij zijn trots op ons assortiment! Lees hieronder waarom.

Ruim assortiment
Ons assortiment bestaat uit meer dan 1500 producten en een heel groot deel is uit voorraad leverbaar. Heeft u een product nodig dat wij niet standaard op voorraad hebben liggen? Het enige wat u dan hoeft te doen is het artikel op tijd bestellen en dan regelen wij de rest. Makkelijk hè? 

Naast ons assortiment in aardappelen, groente en fruit, beschikken we ook over talloze soorten champignons, Koppert Cressen, dressings, gesneden AGF, maar ook rauwkosten, salades en verse sappen maken wij elke dag voor u.

Een greep uit ons assortiment vindt u hieronder:
Twijfelt u of we iets hebben, neem dan contact op!

Assortiment - Groente
Groente
Assortiment - Fruit
Fruit
Aardappel (producten)
Paddenstoelen
Koppert Cress
Assortiment - Dressings
Dressings
Gesneden AGF
Salades en Rauwkosten
Assortiment - Noten
Noten
Assortiment - Sappen
Verse Sappen

Verse topproducten
Naast het ruime assortiment moet uiteraard ook de kwaliteit van dit assortiment goed zijn. Om dit te garanderen werken wij met bijna 100% dagverse producten. Lees hier meer over op onze iedere dag vers-pagina.


Veel keuze in gesneden en panklare producten
Omdat wij een aantal jaren geleden een nieuwe bedrijfshal in gebruik hebben genomen – waarmee wij onze snijkeuken hebben uitgebreid – hebben wij ook onze afdeling in gesneden AGF, salades, sappen en  panklare groenten flink kunnen uitbreiden. Op dit moment hebben we meer dan 350 verschillende snijproducten die wij dagelijks voor u kunnen leveren. Zit hier niet tussen wat u zoekt, dan kan u altijd vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven