asparagus, white, green-5087790.jpg

Een Groothandel in de Lente: Het Seizoen van Verse Asperges

Als toegewijde groothandel in groenten en fruit, streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van de meest verse en hoogwaardige producten die beschikbaar zijn voor elk seizoen. Het voorjaar brengt een bijzonder hoogtepunt met zich mee: het seizoen van de asperges.


Met het begin van het aspergeseizoen komt er een breed scala aan mogelijkheden binnen handbereik. We zijn verheugd om onze klanten te voorzien van een gevarieerd assortiment, van de traditionele witte asperges tot de slankere groene varianten. Elke soort heeft zijn eigen unieke smaakprofiel en culinaire toepassingen.


Als groothandel begrijpen we dat gemak in de keuken veel kostbare tijd kan schelen. Om die reden bieden we zowel geschilde als ongeschilde asperges aan. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat beide opties voldoen aan de hoogste normen van versheid en smaak.


Een van de uitdagingen van het aspergeseizoen is de dagelijkse variatie in beschikbaarheid. Als groothandel werken we nauw samen met lokale telers en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze voorraad altijd zo compleet en vers mogelijk is. Het is en blijft echter een natuurproduct, wat er voor zorgt dat ook wij afhankelijk zijn van factoren zoals weer en oogsttijd. 

 

Mocht u vragen hebben over beschikbaarheid, of mogelijkheden die wij kunnen bieden, aarzel dan niet om contact op te nemen!


Met smakelijke groet,

Paul Wijnen AGF Horecagroothandel

Scroll naar boven