Paul Wijnen

  • PAUL WIJNEN
    • WIE ZIJN WIJ
    • HISTORIE
    • VISIE
    • ONZE MENSEN
    • BEZORGING
  • PRODUCTEN
    • SEIZOEN
    • GROENTE
    • FRUIT
    • PANKLAAR
    • PADDESTOELEN
    • AARDAPPELS
  • NIEUWS
  • REFERENTIES
  • CONTACT
  • Follow us

    Facebooklinkedin

    Promo filmpje

    https://vimeo.com/132340065?ref=fb-share

    Fruit tip...

    Het seizoen braziliaanse vijgen zit er weer op. De komende tijd komen ze nog uit Turkije en over een week of 2a 3 uit Israel. De prijzen zijn vaak wat interessanter, maar de vijgen meestal iets kleiner.

    Groente tip...

    De tomaten aanvoer is volop in gang! Diverse soorten zijn reeds beschikbaar, u kunt altijd even hierover contant met ons opnemen.

    Aardappel tips...

    Op het moment zijn er nieuwe aardappels (geschilde primeure). Deze blijven ook hard als ze gekookt zijn. Deze nieuwe aardappels zijn niet echt geschikt om te gebruiken voor puree. Ook voor verse friet en steppegras doet dit probleem zich voor. Als u de aardappels tegen een iets lagere temperatuur bakt helpt dit iets.

    Fruit tip...

    Het seizoen braziliaanse vijgen zit er weer op. De komende tijd komen ze nog uit Turkije en over een week of 2a 3 uit Israel. De prijzen zijn vaak wat interessanter, maar de vijgen meestal iets kleiner.

    Groente tip...

    De tomaten aanvoer is volop in gang! Diverse soorten zijn reeds beschikbaar, u kunt altijd even hierover contant met ons opnemen.

    • ONLINE BESTELLEN
    • AANBIEDINGEN!!!

    Paul handen over elkaar

     
    • Jan Tournier - portret Restaurant Cuchara De ambitieuze chef van 1 Ster Restaurant Cuchara...

    • Restaurant Vida Pura De prachtige producten van Paul Wijnen sluiten perfect aan op onze passie voor een echte en eerlijke keuken.

    • No posts yet.

    Jong geleerd is oud gedaan

    Als menneke van 12 begon Paul als hulp bij een groenteboer op de Valkenswaardse weekmarkt. Laden, lossen, wassen, snijden, inpakken, verkopen van groenten door weer en wind, dit alles altijd met plezier. Gekneed voor het vak trok hij op 23 december 1985 de stoute schoenen aan en begon voor zichzelf met venten langs de deur. De eerste lange werkdag voor zichzelf was een feit en hij sloot deze af met een omzet van maar liefst 127,30 gulden! Paul had al snel in de gaten dat ie naast goeie zin en goeie producten ook een goeie wagen nodig had. Dus toog hij naar Rijkers in de Hazestraat en kocht zijn eerste Mercedes Sprinter.

    In 1986 maakte Paul de stap naar een eerste winkel met personeel in Maarheeze en al snel volgde een tweede winkel in Valkenswaard. Ook greep hij de kans om een plaats te krijgen op de weekmarkt van Valkenswaard. Op deze locaties heeft Paul 10 jaren veel plezier meegemaakt. Vanuit deze vestigingen kreeg Paul ook steeds meer vragen vanuit de horeca. Zijn winkel in Maarheeze was inmiddels zijn thuisbasis geworden met een vloeroppervlak van maar liefst 200m2 en geheel ingericht op koken. Hierdoor kwam hij steeds meer in zijn element met de vragen vanuit de horeca en besloot hij zich alleen nog maar te richten op deze doelgroep. Om zich zo goed mogelijk in zijn klanten te kunnen verplaatsen volgde hij de koksopleiding bij het SVH.

    Paul verhuisde naar het huidige pand in Westerhoven van waaruit hij tot op de dag van vandaag iedere ochtend aanwezig is vanaf een uur of 4 om samen met zijn huidige team de optimale service en kwaliteit te waarborgen die zijn klanten van hem gewend zijn.

    Design by: www.k-v-w.com

    Disclaimer: © Paul Wijnen